Sök till ESS-gymnasiet

ESS-gymnasiets utbildningar höstterminen 2021

Ansökan sker via Gymnasieantagningen, se länk nedan:

Inloggning på gymnasieantagningen

För frågor om inloggning till gymnasieantagningen och lösenord, kontakta gymnasieantagningen.

Elever som söker någon av våra utbildningar behöver komplettera ansökan med ”Särskilt behovsunderlag för ansökan till utbildning med specialpedagogisk verksamhet” om man söker till Samhällsvetenskapliga programmet.

Om man söker till vårt Introduktionsprogram behöver man komplettera med ”Antagningsunderlag och överlämningsinformation IM”.

Kontakta studievägledaren på den skolan du går på för mer information och hjälp kring ansökan.

Information om IMA

Du är välkommen att kontakta våra studie- och yrkesvägledare för frågor om våra utbildningar.

Inriktningarna IMA och IMA SPP erbjuds på båda våra skolenheter i Vällingby och Liljeholmen. När man väljer utbildning, går det inte att välja Liljeholmen eller Vällingby utan man väljer någon av profilerna IMA eller IMA SPP. När slutantagningen  är klar i sommar blir de eleverna placerade på någon av de skolenheterna utifrån var man bor, möjligheter att ta sig till skolan och tillgång till platser på respektive enhet.

Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning beteendevetenskap och SAMIA, IMA-AST

vivan.skoglund@edu.stockholm.se