Jobba hos oss

ESS-gymnasiet är ett gymnasium med specialpedagogisk profil. Vi bedriver undervisning inom ramen för Introduktionsprogrammen (IM) och Samhällsvetenskapsprogrammet. Vi är en relativt liten skola, men vi är utspridda över ett stort geografiskt område.

Vår uttalade ambition är att ständigt finna nya vägar för att tillhandhålla en gymnasieskola av hög kvalitét för de elever som för kortare eller längre tid inte hittat rätt i stadens övriga gymnasiealternativ. ESS-gymnasiet ansvarar också - i samverkan med socialtjänst och sjukhus - för att elever som är inskrivna på olika institutioner får undervisning särskilt anpassad efter respektive elevers förutsättningar och behov.

Kvalifikationer

• Du som söker ska ha utöver din lärarexamen ha en dokumenterad erfarenhet och kunskaper av arbete med elever i behov av särskilt stöd och av specialpedagogiskt arbete.
  • Som person är du stabil, lyhörd, kreativ och har lätt för att samarbeta.
  • Du är väl insatt i gällande styrdokument.
  • Du har en adekvat pedagogisk grund att stå på och en beredskap att anpassa undervisningen efter elevens förutsättningar och behov.
  • Du ska ha hög digital kompetens då mycket av undervisning sker digitalt. Du har tidigare erfarenhet och stor vana av att använda digitala hjälpmedel i din undervisning.

Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs.

Intresserad? Kontakta rektor

Astrid Kratz eller Maria Magnerius