Elevråd

Ta chansen att påverka!

På ESS-gymnasiet är det viktigt att alla får komma till tals och att vi hela tiden har en dialog om vår arbetsmiljö. Därför har Elevrådet en viktig roll. Det är Elevrådet som är länken mellan eleverna och skolans ledning. Elevrådet träffas en gång i månaden för att mötas och diskutera de frågor som finns i elevgruppen. Det är frågor rörande allt från arbetsmiljö och pedagogiska frågor till utbudet som serveras i caféet. Elevrådet består av representanter från alla klasser. Då ESS-gymnasiet finns på flera platser i Stockholm har varje enhet ett eget elevråd. Två gånger om året träffas alla elevråd och diskuterar frågor som rör alla elever på ESS-gymnasiet.

Elevrådet arrangerar varje vår en friluftsdag där hela skolan möts och har roligt tillsammans.